Over ons - TABERS

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Over ons

Technisch advies buro ERS is een onderneming die streeft naar functionele ontwikkelingen binnen de automatisering. Binnen ERS zijn vakmensen vanuit met kennis uit verschillende achtergronden samen bezig met het behalen van het optimale! Kleine tot grote automatische systemen worden bedacht, vervaardigd, getest en geïnstaleerd. Voor elk probleem wordt gezocht naar de beste oplossing. Heeft u een technische probleem of wilt u binnen uw onderneming machinale automatisering toepassen maar zijn hier geen standaard machines voor? Dan bent u bij ERS op het juiste adres. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

ENERGIE NEUTRAAL
Bij de bouw van het nieuwe pand (2001) van Technisch Advies Buro ERS, op de Gildeweg, is in samenwerking met Itho gewerkt aan een nieuwe ontwikkeling. Door middel van een warmtewisselingssysteem wordt met aardwarmte en zonne-energie het binnenklimaat op peil gehouden.

Sinds 2013 hebben wij ruim 60 zonnepanelen op het dak liggen. Hiermee genereren wij genoeg energie om alle machines draaiende te houden. Dit betekend dat binnen ERS duurzaam ontwikkeld en geproduceerd wordt.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu